Η μοντέρνα θαλασσινή ταβέρνα των Σπύρου και Βαγγέλη Λιάκου, που συγκεντρώνει στο Περιστέρι διαβασμένους θαλασσοφάγους απ’ όλη την Αττική, επανασυστήνεται πλήρως ανανεωμένη: η ανακαινισμένη σάλα του έχει πια αποκτήσει ταυτότητα σύγχρονου εστιατορίου ψαριού με κοσμοπολίτικη χάρη, η γευστική καρδιά του «Τραβόλτα» όμως εξακολουθεί να χτυπά στον ίδιο ρυθμό πρωτότυπης ψαροφαγίας που τον έκανε φαβορί του Λεκανοπεδίου. Τουτέστιν, συνταγές που πατούν στην παράδοση για να δώσουν ευρηματικές παραλλαγές της, βασισμένες πάντα στην εξαιρετική πρώτη ύλη, το δυνατό τηγάνι και την άψογη σχάρα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το best seller καλαμάρι κοντοσούβλι, ή τα τηγανητά ψάρια με ολόκληρο το καρκάσι τους σε deep fry, για να μην πηγαίνει τίποτε χαμένο, αλλά και ο βαθιάς νοστιμιάς ροφός με μπάμιες.