Ψαροφαγικό σημείο – αναφοράς της ευρύτερης Χαλκιδικής, η Μαρίνα θυμίζει μεγάλο καράβι (η μια από τις μεγάλες βεράντες που χαζεύουν τη θάλασσα, μάλιστα, έχει το σχήμα πλώρης κομπλέ με την προπέλα) που αγκαλιάζει τους επισκέπτες του με χαλαρή, φιλική ατμόσφαιρα και τους παρασέρνει στα ανοιχτά της προσεγμένης θαλασσοφαγίας. Η εξαιρετική πρώτη ύλη σε ψάρια και θαλασσινά είναι η αναλλοίωτη σταθερά της κουζίνας, που συγκεντρώνει στην ψαριέρα της ολόφρεσκους θησαυρούς και τους μαγειρεύει με ακρίβεια, είτε στην πιο απλή, παραδοσιακή τους μορφή, είτε σε περίτεχνες μοντέρνες διασκευές.Ταρτάρ γαρίδας Θερμαϊκού με κρέμα αβοκάντο, γαρίδες σωτέ με σάλτσα από τη μπισκ τους, κακαβιά με σφυρίδα και θαλασσινά, είναι μερικά από τα διαχρονικά σουξέ, ενώ τα μεγάλα ψάρια γίνονται βάση για nose to tail ωμα και μαγειρευτά, ή περνούν από τη σχάρα ανάλογα με τα μεράκια της παρέας. Η κάβα συγκεντρώνει αξιοπρόσεκτη κολεξιόν από τον τοπικό και ευρύτερο ελληνικό αμπελώνα.