Το «Θαλασσάκι» έχει γράψει ιστορία με τα τραπέζια του να τα γλύφει κυριολεκτικά το κύμα, στην προβλήτα του μικρού Όρμου των Υστερνίων. Η Αντωνία Ζάρπα, μαγείρισσα με καλλιτεχνική αύρα προτείνει μια κουζίνα που έχει ρίζες στην τηνιακή παράδοση και δυνατό σημείο τα υλικά της εποχής από ντόπιους παραγωγούς και πολλά από το δικό της μποστάνι, παρουσιασμένη με μια ποιητική αισθητική. Τα τηνιακά ρεβύθια, τα άγρια αγκιναράκια, ο παστός μπακαλιάρος σε διάφορες παρασκευές είναι αγαπημένα υλικά στο μενού. Δοκιμάστε αγκιναροσαλάτα με σιτάρι και πορτοκάλι, παστό μπακαλιάρο σε λάδι, σκόρδο και πελτέ στη σχάρα με μπριάμ της στιγμής, φαγκρί στον ατμό με λεμονάτη πάστα κουσκουσέ και για επιδόρπιο τους διάσημους μπεζέδες της Αντωνίας ή τα πτι-μπερ με σοκολάτα. Επιμελημένη λίστα κρασιών, με έμφαση στον τηνιακό αμπελώνα.