Ναυαρχίδα της αυτοκρατορίας του Γιώργου Παπαϊωάννου, διάσημου για την
ικανότητά του να συλλέγει μόνο κορυφαίας ποιότητας θαλασσινούς
θησαυρούς στις κουζίνες του, το εστιατόριο του Μικρολίμανου εκπέμπει
αρχοντιά και κομψότητα ήδη από τη μινιμαλιστική, ντυμένη σε λευκά λινά
σάλα του. Τη φινέτσα αυτήν αντανακλούν και τα πιάτα του, με ψησταριά και
τηγάνι να ανεβάζουν την ψαροφαγική απόλαυση σε άλλο επίπεδο, αλλά και
μαγειρευτά, όπως οι αχνιστές καραβιδοουρές, οι ροφομακαρονάδες και τα
κριθαρότα θαλασσινών, να ακολουθούν κατά πόδας.