ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2025 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Perivolas

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Σαντορίνη - Οία

  2286 071308

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Perivolas - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Σ’ ένα κλασάτο περιβάλλον με τραπέζια γύρω από την πισίνα και στην υπερυψωμένη πέτρινη βεράντα, το εστιατόριο του ξενοδοχείου Perivolas έχει μια από τις ωραιότερες θέες στην Οία και στην καλντέρα. Ο executive chef Θοδωρής Κακούλης, εμπνεόμενος από την ελληνική κουζίνα, έχει σχεδιάσει και εκτελεί μαζί με τον chef de cuisine Νίκο Ρήγα, ένα fine dining μενού αξιώσεων, με πιάτα που συνδυάζουν πρωτοτυπία, υψηλή τεχνική, γεύση με βάθος και ινσταγκραμική εμφάνιση, αναδεικνύοντας άψογα τις εξαιρετικές πρώτες ύλες του, πολλές με τοπική ταυτότητα. Μια ποικιλία ιδιαίτερων και σπάνιων ελληνικών τυριών συμπληρώνει το μενού. Εμπειρο σέρβις και ολοκληρωμένη λίστα κρασιών, που υποστηρίζεται με γνώση από sommelier.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες ανά την Ελλάδα