Η θέα από τη βεράντα Black Rock που κρέμεται κυριολεκτικά πάνω από την καλντέρα, λέει πολλά. Στο εστιατόριο του Santorini Secret Suites, ο σεφ Γιάννης Φυντάνης μεταφράζει με σύγχρονη ματιά κλασικές αξίες του ελληνικού ρεπερτορίου διατηρώντας τον γευστικό χαρακτήρα τους, χρησιμοποιεί πολλά τοπικά υλικά και δίνει έμφαση στη νοστιμιά. Στα συν, η μεγάλη ποικιλία πολύ καλών home made ψωμιών και η πολύ καλή λίστα κρασιών. Ξεχωρίζουν: η φάβα Σαντορίνης με γαρίδα Κοιλάδας και πικάντικη μαρμελάδα από ντοματίνια, η έξυπνη αποδοση της σπανακόπιτας σαν ζυμαρικό με αφρό από κεφίρ, τα πολύ καλά επιδόρπια γιαούρτι-μέλι με ροδάκινο και λουίζα, και η σύνθεση με εσπεριδοειδή, κρέμα από μαστίχα Χίου και κουμκουάτ.