Σε μια κομψή αυλή-κήπο διάσπαρτη με έργα τέχνης και φόντο την αρχοντική πρόσοψη του A for Art Hotel, το Lost Sheep προσφέρεται ιδανικά για ένα στιλάτο, αλλά χαλαρό fine dining. Ξύλινη πέργκολα, μια πανύψηλη κουκουναριά και ατμοσφαιρικοί φωτισμοί ολοκληρώνουν το σκηνικό. Η μοντέρνα κουζίνα του σεφ Γιάννη Μαρινόπουλου εμπνέεται από ελληνικές συνταγές σε σύγχρονη απόδοση με προσωπικό στυλ και αναπάντεχες προσθήκες υλικών, όπως οι καψαλισμένες καραβίδες στα παραδοσιακά ντολμαδάκια του ή η σάλτσα σαμπάνιας και το χαβιάρι oscietra που πλαισιώνουν το “μακεδονικό καλκάνι”. Στα συν της κουζίνας, η χρήση υλικών και κυρίως φρέσκων ψαριών από τη Θάσο. Προσεγμένο σέρβις και επαρκής λίστα κρασιών.