Εντυπωσιακός, άνετος χώρος με τη ζεστασιά του ξύλου, επικλινή οροφή με γυάλινους φεγγίτες και μια all time classic μπάρα. Ξεκινώντας από τη Χαλκιδική, ο Αστέριος Σούσουρας μετέφερε στα Λαδάδικα μια ολόφρεσκη θαλασσινή κουζίνα, που τροφοδοτείται καθημερινά από δικούς του ψαράδες. Μαστόρικα ψησίματα και τηγάνια, αλλά και μπιάνκο ή φρικασέ στον “αγιορείτικο ταβά”, σπάνιοι ψαρομεζέδες, πάστες και όστρακα ή, αν θέλετε, ένα ψάρι head to toe από ωμό ώς μαγειρευτό. Row bar με ωμά σε πολλές εκδοχές και ενδιαφέρουσα κάβα κρασιών.