ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2025 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Άκρα

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Αθήνα - Παγκράτι

  210 7251116

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Άκρα - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Λιτός, απέριττος χώρος, με τους πάγκους εργασίας κατά μήκος, την ανοιχτή κουζίνα με τις φωτιές και μια αέναη κίνηση να τον ντύνουν με ζωντάνια και vibes σύγχρονου μπιστρό. Την ατμόσφαιρα απογειώνει η ιδιοσυγκρασιακή, ολοζώντανη κουζίνα του Γιάννη Λουκάκη, με πιάτα γνώριμης βάσης αλλά φευγάτους συνδυασμούς υλικών, που ενώνουν τη δική του ματιά στην παράδοση με την καλή τεχνική, την εξαιρετική πρώτη ύλη και τη γοητεία της φωτιάς στη γεύση. Τα πιάτα μπαίνουν στα κάρβουνα, τις φλόγες ή τις κατσαρόλες της στόφας τη στιγμή της παραγγελίας, σ΄ένα μενού που αλλάζει σε καθημερινή βάση και ακολουθεί την εποχικότητα, με zero waste φιλοσοφία. Σοβαρό κομμάτι της εμπειρίας αποτελούν τα επιδόρπια φίνας πατισερί του βραβευμένου pastry chef Σπύρου Πεδιαδιτάκη, από μόνα τους λόγος επίσκεψης στο εστιατόριο. Η λίστα κρασιών εστιάζει στις φυσικές οινοποιήσεις μικρών παραγωγών, με καθοδήγηση από σομελιέ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες ανά την Ελλάδα