Ατμοσφαιρικό εστιατόριο, στεγασμένο σ΄ένα υπέροχα διαμορφωμένο ιστορικό κτίριο του Ηρακλείου, με εξωτερικό χώρο πλάι στα δέντρα. Οι συνταγές του Παναγιώτη Μαγγανά διηγούνται την ιστορία και τις ρίζες της κρητικής παράδοσης ακολουθώντας την εποχή, με πολλά υλικά από την υποδειγματική φάρμα του, στην οποία καλλιεργεί και ξεχασμένους σπόρους. Χειροποίητο λουκάνικο και χοιρομέρι, θριομαγεριά (ντολμάδες) ακόμα και με φύλλα μουριάς, χοχλιοί με αγκιναροκούκια, σταμναγκάθι με αβγά δίνουν μια ιδέα, ενώ στα “πρέπει” είναι το αργοψημένο αρνάκι με γιαούρτι και πιλάφι, το γαστρίν, πρόγονο του σημερινού μπακλαβά και ο τζουλαμάς Ζαρού. Olive oil list και tasting με επιλεγμένα εξ. παρθένα ελαιόλαδα και πολύ ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών.