Μεγάλη αυλή με δέντρα στην καρδιά της Χώρας της Μυκόνου σε σύγχρονο σχεδιασμό, πλαισιωμένη από την wall to wall μπάρα και την ανοιχτή κουζίνα με τις θεαματικές φωτιές. Χαλαρό περιβάλλον, χαμηλοί φωτισμοί και στα decks ατμοσφαιρική organic house μουσική με συχνά live. Ο Αθηναγόρας Κωστάκος επιμελείται μια απλή, ελληνική comfort κουζίνα με έμφαση στην τοπική πρώτη ύλη και πιάτα που μοιράζονται στο τραπέζι. Διάσημος ο καπνιστός ταραμάς, η γεμιστή μελιτζάνα ψημένη στη φωτιά, τα χοιρινά παϊδάκια, το αργοψημένο επί ώρες αρνίσιο χεράκι με καπνιστή κρούστα. Το ολόκληρο ψάρι ημέρας ψήνεται στην ανοιχτή φωτιά και σερβίρεται με ποικιλία από σάλτσες. Έμπειρο wine pairing από την πολύ αξιόλογη κάβα, αλλά και ενδιαφέροντα κοκτέιλς από το μπαρ. Αποτελεσματικό σέρβις από μια αεικίνητη, ντυμένη πρωτοποριακά ομάδα σερβιτόρων. Υπολογίστε λίγο περπάτημα ανάμεσα σε γραφικά στενά και σκαλοπάτια για να φτάσετε.