Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα
Κως - Λάμπη
2242440300
Είναι εμφανές από την πρώτη στιγμή πως εδώ τίποτα δεν είναι αφημένο στην τύχη. Από τις καλύτερες στιγμές του σύγχρονου design που το βλέμμα ανακαλύπτει σταδιακά στον χώρο, έως τα ιδιαίτερα σουπλά, τα μαχαιροπήρουνα, αλλά και τις μουσικές επιλογές και τα ρούχα της ομάδας του service, όλα παραπέμπουν σε αυτό που λέμε «σύγχρονη μητροπολιτική αισθητική» αλλά με όρους resort. Την επιμέλεια του μενού έχει ο βραβευμένος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ο οποίος, μαζί με τον resident chef Χάρη Ρεϊση,προτείνει μια σύγχρονη ερμηνεία της ελληνικής κουζίνας. Πιάτα όπως το πολύ καλό μπριάμ με εικονική ντομάτα και φέτα, ή το εξαιρετικά ενδιαφέρον σπανακι ριζότο με καλαμάρι είναι ενδεικτικά της κατεύθυνσης του μενού, και σίγουρα ανάμεσα σε εκείνα που αξίζουν να δοκιμάσατε.