Τραπέζια πάνω στο κύμα, με θέα το λιμανάκι και τον κόλπο της Ελούντας κι απέναντι η ανοιχτή κουζίνα του Ferryman, με τις κατσαρόλες να σιγοβράζουν πάνω στις παραστιές και τα φρέσκα κηπευτικά στα καλάθια. Ο Ferryman Άκης Σφυρογιαννάκης επιλέγει εκλεκτά τοπικά υλικά από δικούς του παραγωγούς και η ομάδα της κουζίνας μαγειρεύει γεύσεις ατόφιας παράδοσης της ανατολικής Κρήτης, όπως ο τράγος με ντομάτα και φρέσκα φασολάκια στην παραστιά, το μελωμένο κατσικάκι με χειροποίητες μακαρούνες, το ψάρι ημέρας με άγρια χόρτα στον ξυλόφουρνο. Το γαλακτομπούρεκο ψημένο στον ξυλόφουρνο με παγωμένο κατσικίσιο γιαούρτι θα κλείσει επάξια μια κρητική γευστική πανδαισία.