Το απέριττα κομψό εστιατόριο του εντυπωσιακού adults-only «Acro» στην Αγία Πελαγία, στήνει τραπέζια ακριβώς μπροστά από την εντυπωσιακή πισίνα του ξενοδοχείου και ατενίζει από ψηλά το επιβλητικό σκηνικό, στην άκρη του γκρεμού. Στα της γεύσης πεπραγμένα, ο σεφ Γιάννης Ροκανάς προσεγγίζει την ελληνική κουζίνα υπό σύγχρονο πρίσμα και τεχνική, με σταθερά καλή πρώτη ύλη. Το αρνί με γαλένι, μαϊντανό, αραντσίνι και αμπελόφυλλο και ο λαχανοντολμάς σε στυλ ντάμπλινγκ φιγουράρουν σαν highlights σε ένα περιεκτικό μενού.