Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα
Πύλος - Πύλος
27230 99888
Η αρχοντική βεράντα του κεντρικού εστιατορίου του «Mandarin Oriental, Costa Navarino» προσφέρει σαν ορεκτικό την εντυπωσιακή πανοραμική θέα στον κόλπο του Ναυαρίνου, γαρνιρισμένη με μια αίσθηση απροσποίητης κομψότητας. Στην κουζίνα του «Oliviera», ο executive chef Bertrand Valegeas μαζί με τον Σπύρο Γεωργάκη επιχειρούν έναν επαναπροσδιορισμό της μοντέρνας ελληνικής γεύσης, με αυθεντικό χαρακτήρα και ισορροπία ανάμεσα σε fine και comfort, ενδιαφέρουσες πινελιές και ειδικό βάρος στη βιωσιμότητα αλλά και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοποίηση των πρώτων υλών της ευρύτερης περιοχής. «Πρέπει» πιάτα η λακέρδα τόνου με φουντούκι και ζωμό λαχανικών, σαρδέλες σε ντολμαδάκια α λα πολίτα, γιουβέτσι με κριθαράκι Ταϋγέτου και γαρίδα, το ριζότο θαλασσινών με καραβίδα, μύδια και σκόνη από leftovers και το αρνί Navarin.