ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2025 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Oliviera
Ξεν. Mandarin Oriental Costa Navarino

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Πύλος - Πύλος

  27230 99888

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Oliviera  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η αρχοντική βεράντα του κεντρικού εστιατορίου του «Mandarin Oriental, Costa Navarino» προσφέρει σαν ορεκτικό την εντυπωσιακή πανοραμική θέα στον κόλπο του Ναυαρίνου, γαρνιρισμένη με μια αίσθηση απροσποίητης κομψότητας. Στην κουζίνα του «Oliviera», ο executive chef Bertrand Valegeas μαζί με τον Σπύρο Γεωργάκη επιχειρούν έναν επαναπροσδιορισμό της μοντέρνας ελληνικής γεύσης, με αυθεντικό χαρακτήρα και ισορροπία ανάμεσα σε fine και comfort, ενδιαφέρουσες πινελιές και ειδικό βάρος στη βιωσιμότητα αλλά και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοποίηση των πρώτων υλών της ευρύτερης περιοχής. «Πρέπει» πιάτα η λακέρδα τόνου με φουντούκι και ζωμό λαχανικών, σαρδέλες σε ντολμαδάκια α λα πολίτα, γιουβέτσι με κριθαράκι Ταϋγέτου και γαρίδα, το ριζότο θαλασσινών με καραβίδα, μύδια και σκόνη από leftovers και το αρνί Navarin.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες ανά την Ελλάδα