To ελληνικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Myconian Kyma απλώνει τραπέζια δίπλα στην πισίνα, αλλά αν προτιμάτε μια εντυπωσιακή θέα στη Χώρα και το ηλιοβασίλεμα, θα καθίσετε στη ευρύχωρη, φωτεινή σάλα. Ο σεφ Παναγιώτης Τσουκάτος μαγειρεύει με κέφι κλασικά ελληνικά σε απλή ή πιο σύγχρονη παρουσίαση, με πολλές επιλογές σε ψαρικά, κρεατικά αλλά και vegan πιάτα. Τα ζουμερά κεφτεδάκια του ψήνονται στη σχάρα και συνοδεύονται από γιαούρτι με δυόσμο, το γιουβέτσι με μοσχαρίσια μάγουλα έρχεται μελωμένο μ’ ένα κριθαράκι βαθιάς νοστιμιάς, το ψητό καλαμάρι με σάλτσα λεμονιού είναι μαστιχωτό και γευστικό. Ποικιλία θαλασσινών μεζέδων και ψαριών ή μπορείτε να προτιμήσετε το ψάρι ημέρας για δυο. Φιλικό σέρβις, χαλαρή ατμόσφαιρα και όλα τα πιάτα σε φιλοσοφία «μοιράσματος» στο κέντρο του τραπεζιού. Ο sommelier θα φροντίσει για την επιλογή των κρασιών από την αξιόλογη κάβα του εστιατορίου.