Το πρώην οινοποιείο του πάλαι ποτέ κραταιού συνεταιρισμού κορινθιακής σταφίδας αποτέλεσε το ιδανικότερο τερέν για τον βραβευμένο Χρύσανθο Καραμολέγκο ώστε να δημιουργήσει το δικό του εστιατόριο, διαμορφώνοντας θαυμάσια τον χώρο και διατηρώντας πολλά από τα παλιά μηχανήματα. Το «Anama» βγάζει τραπέζια και στις δύο πλευρές του παραλιακού πεζόδρομου της Γιάλοβας και εκεί ακριβώς σερβίρει μερικές από τις ιδιοσυγκρασιακές και άκρως χαρακτηριστικές εμπνεύσεις του σημαντικού γευσιπλάστη. Ανάμεσα σε πολλούς, ασυνήθιστους αλλά πάντα αριστοτεχνικούς συνδυασμούς, δοκιμάζεις μαρουλοντολμάδες με γαρίδες, καραβίδες, σάλτσα ζαφοράς, ψητή μελιτζάνα με αχινό και μίσο και μανιτάρια σχάρας με μπαμπαγκανούς και σάλτσα ταχίνι. Πολύ καλή δουλειά στο πεδίο του κρασιού και προσωπική φροντίδα στο σέρβις.