ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2025 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Γευsea

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Νίσυρος - Μανδράκι

  2242 031066

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Γευsea  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Μετά τη θητεία του σε κουζίνες βραβευμένων ρεστοράν της Αθήνας, ο Αντώνης Κουμπανιός επέστρεψε στη Νίσυρο, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό του για ένα εστιατόριο ψαγμένης ψαροφαγίας στον τόπο καταγωγής του. Οι πάντα γεμάτες ψαριέρες μαρτυρούν την απευθείας πρόσβαση σε κορυφαία πρώτη ύλη και όσα θα δοκιμάσετε στα τραπέζια που στρώνονται σε ένα φυσικό μπαλκόνι πάνω από τη θάλασσα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ο σεφ παρουσιάζει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θαλασσινή κουζίνα με αρκετά ωμά χωρίς να λείπει μια καλή γκάμα σε βαθιά νόστιμα μαγειρευτά πιάτα με ελληνικό πρόσημο, από την κομψά ρουστίκ ψαρόσουπα με λεοντόψαρο ως τη σουπιά-γλύκισμα με ταραμά και πλιγούρι αλλά και το γιουβέτσι αστακού με αρωματική γκρεμολάτα. Το σέρβις είναι επικοινωνιακό και η λίστα κρασιών περιποιημένη.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες ανά την Ελλάδα