Η κυκλαδίτικη εκδοχή του βραβευμένου αθηναϊκού «Βασίλαινα» μεταφέρθηκε φέτος σε νέο χώρο στην άκρη του λιμανιού της Αντιπάρου, όπου ξεδιπλώνει τη δράση της σε μια ατμοσφαιρική βεράντα του ξενοδοχείου «Kouros Village» με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Ορισμένες σπεσιαλιτέ είναι κοινές με το εστιατόριο της Αθήνας, όμως ο επικεφαλής της κουζίνας Βασίλης Παπαδόπουλος διανθίζει την πρόταση με αρκετές ακόμα μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που έχουν σαν βάση τους το ψάρι και συμβαδίζουν με την head to tail φιλοσοφία. Το σέρβις είναι πρόθυμο και ευγενικό, η λίστα κρασιών καλά ενημερωμένη, ενώ ορισμένα τραπέζια στρώνονται πλάι στο κύμα για όσους προτιμούν τις πιο ρομαντικές καταστάσεις.