Μικρό εστιατόριο με αέρα παλιού καφενείου και αύρα δημιουργικού μεζέ, σε συνοικιακό δρόμο με τραπεζάκια έξω στο πεζοδρόμιο. Ο σεφ-ιδιοκτήτης Γιώργος Ζαννάκης μαγειρεύει προσωπική κουζίνα με υλικά της εποχής, σε μενού που αλλάζει καθημερινά ακολουθώντας την αγορά. Στα πιάτα του η ελληνική παράδοση συναντά τη μαγειρική προσωπικότητα του σεφ, δίνοντας γεύσεις με καθαρότητα, δριμύτητα και βάθος – η μακαρονάδα προβατίνας και οι καραβίδες με κρέμα μπεσαμέλ είναι δύο δείγματα που πρέπει να δοκιμάσετε αβλεπί.