Το σκηνικό στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο είναι πολύ ρομαντικό, με κομψά στρωμένα τραπέζια απλωμένα σε επίπεδα γύρω από φουντωτές πρασινάδες και δέντρα, δημιουργώντας μια νοητή συνέχεια με το πολύ ξεχωριστό ξενοδοχείο «Kapsaliana Village» που μοιράζεται σε αναστηλωμένα οικήματα του χωριού Καψαλιανά, κοντά στη Μονή Αρκαδίου. Η κουζίνα έχει την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Παύλου Κυριάκη, ο οποίος παρουσιάζει εδώ τη γνώριμη δημιουργικότητα του εντάσσοντας στο παιχνίδι χαρακτηριστικές γεύσεις και προϊόντα της Μεγαλονήσου, αρκετά εκ των οποίων προέρχονται από τα μποστάνια του ξενοδοχείου. Το μενού, που εκτελεί με καλή τεχνική ο Νίκος Χατζησαββίδης, ξεδιπλώνεται μέσα από ωραίες στιγμές όπως η αέρινη εκδοχή του σφουγγάτου με κρέμα πατάτας, απάκι και αυγό ποσέ, και το αρνάκι (σέλα και χεράκι) με ξινόχοντρο, ρεβίθια και ταχίνι.