ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2025 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Melia
Ξεν.«Lesante Blu Beach Resort»

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Ζάκυνθος - Τραγάκι

  2695061600

 www.lesanteblu.gr/dining/melia-restaurant

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Melia - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Απλωμένα σε ντεκ με μέτωπο τη θάλασσα, τα τραπέζια του Melia αιωρούνται επάνω στο νερό, ενώ στην προέκταση ο σκεπαστός χώρος είναι πιο προφυλαγμένος και το σκηνικό εξίσου καθηλωτικό. Η κουζίνα του βραβευμένου chef Νίκου Ισπυρούδη και του head chef Βασίλη Κρανιά μεταφράζει τη ζακυνθινή παράδοση σε σύγχρονα πιάτα, διατηρώντας τη γευστική ρίζα τους. Στο μπαρμπούνι σαβόρο η σταφίδα γίνεται κρέμα και το δεντρολίβανο crumble, στη γλώσσα τα χόρτα, η αγκινάρα και η λεμονάτη beurre blanc παραπέμπουν στο φρικασέ, το παστίτσιο με ζακυνθινό κουνέλι, κρέμα από λαδοτύρι και σάλτσα στιφάδου είναι συνεπές στο όνομά του. Πλούσια κάβα, επαγγελματικό wine pairing και σέρβις επιπέδου συμπληρώνουν το fine dining εστιατόριο του Lesante Blue.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες ανά την Ελλάδα