Πάνω στα γκρεμνά της Καλντέρας στο Ημεροβίγλι, σε απόσταση αναπνοής από τον βράχο του Σκάρου, το Varoulko Santorini απλώνει τα τραπέζια του στο κομψό σκηνικό της πισίνας του Grace Hotel, για ρομαντικά ηλιοβασιλέματα. Η θαλασσινή κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου ξεδιπλώνεται με φινέτσα και δημιουργικότητα που αναδεικνύουν τη νοστιμιά των υλικών. Ο ικανός σεφ του εστιατορίου Ηλίας Τσικρίκης εκτελεί τα πιάτα με άψογη τεχνική, έχοντας σαν βάση επιλεγμένες πρώτες ύλες. Από τα καλύτερα πιάτα του η “ψαρόσουπα” με πεσκανδρίτσα, κρέμα μπακαλιάρου, γαρίδα και λαχανικά, το ταρτάρ καραβίδας με ζωμό και σορμπέ από αγγούρι, η ψητή σουπιά με σταφίδα, κουκουνάρι και αφρό φέτας. Εξαιρετική η wine list και το pairing με τα πιάτα του menue dégustation.