ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2025 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Σεϋχέλλες

Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα

 Αθήνα - Μεταξουργείο

  211/1834789

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Σεϋχέλλες - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Με επικεφαλής Ζουρνατζή - Μαρκαδάκη – Φωτεινόγλου πλέον, η δημοφιλής γαστρο-ταβέρνα επενδύει σε ποιοτική μπιστρονομική διαδρομή. Ξεχωρίζουν: ωμή παλαμίδα με κουνουπίδι και ζωμό αγγουριού με jalapeno, βοδινό συκώτι, και γλώσσα στη σχάρα, παπαρδέλες με καβουρμά, ζυγούρι στη γάστρα με ξυνό τραχανά.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες ανά την Ελλάδα