Αυλή που χαζεύει τον κατάφυτο λόφο και πέτρινη σάλα που αντλεί τη θέρμη της απ’ το μεγάλο τζάκι, συνθέτουν την ατμοσφαίρα ορεσίβιας ζεστασιάς στο εστιατόριο του Στέφανου Λαφάρα, localhero της ορεινής Νάουσας, που έχει κάνει το γραφικό Αρκοχώρι γαστρονομικό προορισμό, σερβίροντας τοπική κουζίνα της εποχής, με κρεατικά της γάστρας, σχάρες και μαγειρευτά, όπως το αγριογούρουνο με κάστανα, το ζυγούρι στη γάστρα με τραχανά, και το αρνί σε αμπελόφυλλο με αυγολέμονο. Εξαιρετική συλλογή κρασιών, κυρίως του μακεδονικού αμπελώνα, με πολλές παλαιωμένες φιάλες.