Χοντροί πάσσαλοι που μέσα τους πλέκονται τέντες σε στιλ καραβόπανου δημιουργούν ένα αφαιρετικό παραθαλάσσιο σκηνικό για το ελληνικό εστιατόριο του «Four Seasons», που ενισχύεται με ξύλινες πλεκτές καρέκλες και τραπέζια με μαρμάρινη επιφάνεια, φουντωτές μπουκαμβίλιες και περιποιημένα αρμυρίκια σε απόσταση αναπνοής από τα υπέροχα νερά του Αστέρα. Το μενού επιμελείται και μαγειρεύει αυτοπροσώπως ο βραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Κοσκινάς, μένοντας πιστός στο εδεσματολόγιο της παραδοσιακής ταβέρνας, αλλά χωρίς να περιορίζεται σε αυτό. Αξίζει να επενδύσετε στην εξαιρετική πρώτη ύλη που γεμίζει την ψαριέρα, ενώ τον γλυκό επίλογο δημιουργεί σε ελληνικό ύφος ο ταλαντούχος pastry chef του συγκροτήματος Μιχάλης Χατζηκαλημέρης. Τους χειμερινούς μήνες, η δράση μεταφέρεται σε εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου.