Το κεντρικό εστιατόριο ξενοδοχειου Hyatt Regency, με τη στιβαρή, απλόχωρη εσωτερική του σάλα, αλλά και τα τραπέζια στη μεγάλη βεράντα με χάζι τους πράσινους κήπους του ξενοδοχείου, συνεχίζει τη μακρά του διαδρομή στην φίνα πλευρά των ελληνικών γεύσεων, με τον σεφ Απόστολο Αλτάνη σταθερά στο τιμόνι. Εδώ, κλασικές συνταγές από όλη την Ελλάδα προσεγγίζονται με διάθεση πειραματισμού και ραφιναρίσματος, με μοντέρνες και παραδοσιακές τεχνικές να συμπλέουν σε συνέργεια, για πιάτα όπως τα μαντί γεμιστά με μοσχαρίσια μάγουλα στον ξυλόφουρνο, ή ο μπακαλιάρος μπιάνκο με σάλτσα τζιτζιμπίρας. Η πλούσια κάβα και το πολύ καλό σέρβις σιγοντάρουν την εμπειρία, ενώ ιδιαίτερη προσοχή αξίζουν τα επιδόρπια