Η καινούργια «Μαραθιά» πίσω από την παραλία διατηρεί ατόφια την ψαγμένη αρχιτεκτονική της διαμόρφωση (πέτρα, ξύλο, καλάμι, σίδερο) και το φιλόξενο boho στυλ της έχοντας άπλετη θέα στη θάλασσα.. Εποχικότητα, τοπικότητα, τροφοσυλλογή είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι στην κουζίνα του εστιατορίου με τον Μαρίνο Σουράνη να εξελίσσει πρωτοποριακά την ωρίμαση των ψαριών που βαθαίνει τη γεύση τους παρασκευάζοντας επίσης καινοτόμα αλλαντικά ψαριών(λ.χ. αυγοτάραχο κέφαλου, παστράμι, παστουρμάς, μπέικον τόνου). Τα πιάτα ημέρας είναι σημαντικό κομμάτι ενός μενού που αλλάζει πολύ συχνά εστιάζοντας στο ψάρι και τα θαλασσινά αλλά που αγαπάει τις αγκινάρες και τα μικρόσπερμα τηνιακά ρεβύθια μαγειρεύοντας επιλεκτικά ωραίες σπεσιαλιτέ κρέατος. Στην υποδοχή, ο Ευριπίδης Αποστολίδης προτείνει δημιουργικές αρμονίες τόσο με κρασιά από μια πολύ καλή λίστα, όσο και με επίλεκτα ελαιόλαδα. Μη φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε το εξαιρετικό τοπικό τυρί καρίκι που παρασκευάζουν στο εστιατόριο.