ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2025 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Rada
Ξεν. «Cove Paros»

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Πάρος - Νάουσα

  2284055096

 radaparos.gr/

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Rada - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Ατμόσφαιρα boho chic στο open air εστιατόριο του ξενοδοχείου «Cove Paros» που μοιάζει με φυσική συνέχεια της αμμουδιάς των Αγίων Αναργύρων, λίγο έξω από τη Νάουσα. Στο μενού που δημιούργησε ο βραβευμένος Γκίκας Ξενάκης και εκτελεί ο σεφ Φίλιππος Παναγόπουλος, κλασικές γεύσεις περνούν μέσα από ένα φίλτρο ανανέωσης και μετατρέπονται με μαεστρία σε μοντέρνες ελληνικές σπεσιαλιτέ όπως το μοσχαρίσιο ταρτάρ «ντολμαδάκι» και η χορτόπιτα με τραγανό φύλλο και κρέμα φέτας. Τα τραπέζια στρώνονται αραιά, το σέρβις περιποιείται με ευγένεια και το σκηνικό ευνοεί το ρομάντζο κάτω από τα αστέρια.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες ανά την Ελλάδα