Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα
Πάρος - Νάουσα
2284055096
radaparos.gr/
Ατμόσφαιρα boho chic στο open air εστιατόριο του ξενοδοχείου «Cove Paros» που μοιάζει με φυσική συνέχεια της αμμουδιάς των Αγίων Αναργύρων, λίγο έξω από τη Νάουσα. Στο μενού που δημιούργησε ο βραβευμένος Γκίκας Ξενάκης και εκτελεί ο σεφ Φίλιππος Παναγόπουλος, κλασικές γεύσεις περνούν μέσα από ένα φίλτρο ανανέωσης και μετατρέπονται με μαεστρία σε μοντέρνες ελληνικές σπεσιαλιτέ όπως το μοσχαρίσιο ταρτάρ «ντολμαδάκι» και η χορτόπιτα με τραγανό φύλλο και κρέμα φέτας. Τα τραπέζια στρώνονται αραιά, το σέρβις περιποιείται με ευγένεια και το σκηνικό ευνοεί το ρομάντζο κάτω από τα αστέρια.