Το οικογενειακό εστιατόριο της οικογένειας Πασπάλη, μετρά πάνω από μισό αιώνα γευστικής ιστορίας και μοιάζει λες και ένα grand restaurant ευρωπαϊκής μητρόπολης μετακόμισε στο βουνό και σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Μακεδονίας. Ανασύνθεση της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας με πιάτα σύγχρονα, νόστιμα και κατανοητά, συν ένα σπέσιαλ κελάρι με αμέτρητες ετικέτες κυρίως από την ευρύτερη περιοχή του Αμύνταιου. Must taste το κρασάτο αγριογούρουνο, η λαχταριστή γιουβετσάδα με κοκκινιστή μοσχαρίσια ουρά και οι εκλεκτές κοπές από κορυφαία μοσχάρια ελληνικής και bio εκτροφής.