ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2025 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Tarragon

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Αντίπαρος - Αντίπαρος

  2284063250

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Tarragon - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Ο Θανάσης Βασίλαινας και ο Ρενάτο Μεκόλι ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, επιλέγοντας αυτή τη φορά το feelgood κυκλαδίτικο σύμπαν της Αντιπάρου. Βάση της συνεργασίας τους η βουκαμβίλιες φέρουσα, πανέμορφη και άνετη αυλή που φιλοξενούσε το Vassilenas Blue -το οποίο φέτος μετακόμισε μπροστά στη θάλασσα, λίγα λεπτά πιο μακριά- και ένα νέο project που βαφτίστηκε Tarragon Antiparos. Ο σεφ Μεκόλι τριγυρνά στο νησί, συλλέγει μπόλικους από τους θησαυρούς του και τους ενσωματώνει στο μενού, παντρεύοντάς τους με εκλεκτές πρώτες ύλες από γειτονικά μέρη. Αποτέλεσμα αυτών ένα εξαιρετικά φροντισμένο fine comfort φαγητό με σαφή ελληνική κατεύθυνση και μοντέρνες μεταφράσεις σε γνωστές κι αγαπημένες συνταγές, ιδωμένες μέσα από τη δημιουργική ματιά του Ρενάτο Μεκόλι. Δίνεις βάση σε επιλογές όπως η σιγομαγειρεμένη τραγανή πανσέτα αγριογούρουνου με βερίκοκο και φινόκιο, πουρέ σελινόριζας με τρούφα, τα χειροποίητα ραβιόλια με σέσκουλα, βλήτα, γραβιέρα Νάξου και το ρυζόγαλο με μαστίχα Χίου, κρόκο Κοζάνης και γλυκό του κουταλιού ελιά. Πολύ καλή η αναλογία ποιότητας-τιμής.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες ανά την Ελλάδα