Τραπέζια στρωμένα κοντά στην πλαζ του ξενοδοχείου και ένα μενού μόνο για το μεσημέρι που παρουσιάζει μοντέρνες ροδίτικες γεύσεις με τη ματιά του executive chef Γιώργου Τρουμούχη, σε άρτια εκτέλεση από τον επικεφαλής της κουζίνας Βασίλη Κονγκιόνη. Τα πιάτα είναι καλά δουλεμένα και έχουν σαν αφετηρία τους το ροδίτικο γευστικό ιδίωμα, με τοπικά υλικά και συχνά απρόσμενα ταιριάσματα που ξεφεύγουν από την πεπατημένη όπως το σοφιστικέ και γλυκοφάγωτο καλαμάρι με γλάσο ντομάτας με μελάνι σουπιάς και αρωματικά λευκά φασόλια ή το φρικασέ γαρίδας με αφρό λεμονιού και αποξηραμένες αγκινάρες. Το εστιατόριο αξιολογήθηκε με το μεσημεριανό του μενού, το βράδυ αλλάζει concept και σερβίρει πιάτα με έμφαση στο κρέας.