Σε ένα πολύ όμορφο deck δίπλα στο κύμα, με θέα από τη μια πλευρά τη θάλασσα και από την άλλη το εντυπωσιακό κτίριο του 1928, ένα εξαιρετικό δείγμα αρχιτεκτονικής από την εποχή της Ιταλοκρατίας, ο βραβευμένος επιμελητής chef Γκίκας Ξενάκης από κοινού με τον resident chef Δήμο Πίτση, δημιουργούν ένα σύγχρονο μενού το οποίο ωστόσο έχει ξεκάθαρη αφετηρία τις διαχρονικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας. Τα κολοκυθάκια καρπάτσιο με παλαιωμένο αρσενικό Νάξου και σταφύλι τουρσί, το μοσχαρίσιο ταρτάρ με κρέμα μελιτζάνας, κύμινο, γιαούρτι και τσιπς κρεμμυδιού, αλλά και το μελωμένο αρνάκι με καπνιστό γιαούρτι, δεντρολίβανο και μελιτζάνα ιμάμ είναι όλα πιάτα σε αυτή την κατεύθυνση, την οποία υπηρετούν με συνέπεια. Ενδιαφέρουσα λίστα cocktails.