Αυλή στα λευκά, με μαγευτική θέα στα νησιά των Μικρών Κυκλάδων από το ύψωμα της Ηρακλειάς. Ο σεφ Γιάννης Γαβαλάς επέστρεψε στο νησί του για να μαγειρέψει μια κουζίνα αυθεντικής παράδοσης, που αγκαλιάζει όλες τις Κυκλάδες και στηρίζεται σε επιλεγμένα προϊόντα από τα νησιά, δική του τροφοσυλλογή και πολλές προσωπικές παρασκευές. Πιάτα βαθιάς νοστιμιάς, όπως οι τσιγαριαστές βλητοκορφές με ξινομυζήθρα Ηρακλειάς, οι προβάτσες φρικασέ με κεφτεδάκια, το “γεμιστό κατσίκι” της Ηρακλειάς, η δική του λακέρδα με ντόπια φάβα ή το ψητό σκουμπρί καπνισμένο σε θυμάρι και ξύλο ελιάς αναδεικνύουν τα αρώματα και τη γεύση της κυκλαδίτικης γης. Η συλλογή τυριών από εννέα κυκλαδίτικα τυροκομεία καθώς και η λίστα επιλεγμένων οίνων από τοπικά οινοποιεία ολοκληρώνουν μια εμπειρία, που έχει κάνει την Αρακλειά προορισμό.