Το δίπολο της ατμοσφαιρικής πλατείας στην παλιά πόλη της Κέρκυρας και της περιποιημένης σάλας με τα σπιρτόζικα έργα τέχνης συνθέτουν το χωροταξικό σύμπαν για το εστιατόριο-κατάθεση ψυχής του σεφ πατρόν Αριστοτέλη Μέγκουλα. Πέρα από την προσήλωσή του στη λεπτομέρεια, τη δημιουργικότητα και τη σύνδεση των πιάτων του με την τοπική γαστρονομική αντίληψη, ο σεφ Μέγκουλας μεριμνά για την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ντόπια πρώτη ύλη από παραγωγούς του νησιού, που αποτελεί άλλωστε και το μεγαλύτερο ποσοστό της βάσης των πιάτων του. Στο μενού που τρέχει αυτή την εποχή πολλές από τις προτάσεις βαπτίζονται από περιοχές του νησιού, για να γίνει ακόμη πιο αντιπροσωπευτική η εμπειρία. Ξεχωρίζουν τα γεμιστά της επόμενης μέρας, με ριζότο που αρωματίζεται από καρπούζι και το μπροντέτο όπου διάφορα θαλασσινά σμίγουν με σιροπιαστό ζωμό από το κολλαγόνο των ψαριών και ντομάτα.