Μία ολόλευκη, φωτεινή βεράντα στο κέντρο της μαρίνας του Sani Resort. Ανάμεσα στην ασίγαστη περατζάδα και με θέα τα σκάφη, η Tomata επιβεβαιώνει την καινοτομική προσέγγιση του Χρύσανθου Καραμολέγκου σε αυτό που ονομάζουμε σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Ο βραβευμένος chef παντρεύει πολυτελή και ταπεινά υλικά, απλώνει τα όρια της ελληνικότητας και τη συνδυάζει με γεύσεις και αρώματα από ολόκληρη την ανατολική Μεσόγειο.Η κουζίνα της Τομάτας, υπό την καθοδήγηση του resident chef Δήμου Καραδήμου,προτείνει πιάτα, όπως τα χτένια σχάρας με χούμους, lime και κόλιανδρο, ή το χταπόδι με μπαμπαγκανούς – αυτή τη μεταξένια λεβαντίνικη μελιτζανοσαλάτα με ταχίνι – και καυτερή βινεγκρέτ. Και τα δύο είναι πλέον «signature», σταθερά σημεία αναφοράς στο μενού.