Ανακαινισμένο, με open kitchen και αναβαθμισμενη fine dining ατμόσφαιρα με διπλά λευκά τραπεζομάντηλα στα τραπέζια, το εστιατόριο στην ταράτσα του ομώνυμου ξενοδοχείου έχει εξαιρετική θεα στη Μητρόπολη των Αθηνών και τον Παρθενώνα. Ο νέος ταλαντούχος σεφ Βασίλης Ρούσσος που έχει αναλάβει τη γαστρονομία του ξενοδοχείου, προτείνει μια κουζίνα ελληνική και σύγχρονη που συνδυάζει φινέτσα και comfort λογική αρκετές φορές στο ιδιο πιάτο. Οι γεύσεις αναπτύθσσονται σε δυο menu degustation απ όπου ξεχωρίζουν το αβγολέμονο, η κοιλάδα της γαρίδας, ο Μυθος του Μελεαγρου, και το Οσα γνωριζουν τα κοράλλια.