Στην κεντρική περαντζάδα των Navarino Dunes, στην «Costa Navarino», το «Book Secrets» αποτελεί εκ των βασικότερων γευστικών πρωταγωνιστών του φημισμένου resort, σε έναν ανοιχτόκαρδο, γήινης αισθητικής και αίσθησης χώρο και σε μία ατμόσφαιρα απόλυτης χαλαρότητας. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, ο πολυβραβευμένος Γιάννης Παρίκος, μαζί με τον ταλαντούχο σεφ Αλέξανδρο Μπουντά, παρουσιάζουν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αλληλουχία μοντέρνων ελληνικών γεύσεων με τόλμη και γοητεία, βασισμένων σε καλή πρώτη ύλη από μικρούς παραγωγούς και τροφοσυλλέκτες, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές. Από τις κορυφαίες προτάσεις εδώ το τραγανό ποσέ αυγό με ραγού μανιταριών και γραβιέρα Σαν Μιχάλη Σύρου, ο ροφός α λα πολίτα και το σιγομαγειρεμένο αρνί με μπαμπαγκανούς και κροκέτα με ντομάτα κονφί. Θριαμβευτικό φινάλε με μπακλαβά με παρφέ φιστίκι Αιγίνης και παγωτό λουκούμι-τριαντάφυλλο.