Μια πολύ ξεχωριστή μοντέρνα ελληνική κουζίνα, με έμφαση στον ξυλόφουρνο και τα κάρβουνα, παρουσιάζει ο Φάνης Μαϊκαντής στην όμορφη αυλή του εστιατορίου του πάνω στον κεντρικό δρόμο των Φηρών. Προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και το ιδιόκτητο μποστάνι του σεφ γίνονται η βάση για πρωτότυπες και συχνά ιδιότυπες σπεσιαλιτέ που ξαφνιάζουν και τέρπουν. Κάθε πιάτο προτείνεται σε αρμονία με ένα ξεχωριστό ελαιόλαδο που επιλέγει η olive oil sommelier του εστιατορίου.