Το παλιό θερινό σινεμά έχει δώσει τη θέση του σε μια καταπράσινη, δροσερή εσωτερική αυλή, που αγκαλιάζεται από μια επιβλητική κληματαριά. Σε αυτό το σχεδόν θεατρικό σκηνικό, ο Αντώνης Ψάλτης εμπνέεται από την τηνιακή παράδοση και τα τοπικά υλικά και μαγειρεύει νόστιμα πιάτα της θάλασσας και της γης. Δοκιμάστε τη λακέρδα του με πουρέ από ντόπια άνυδρα φασόλια, τον φρέσκο μπακαλιάρο με τα τηνιακά ρεβίθια φούρνου, τον ξινό τραχανά με τυρί μαλαθούνι και φρέσκο δυόσμο και αφήστε χώρο για μια παραδοσιακή «γλυκιά τυρόπιτα» με θυμαρίσιο μέλι, λάδι δυόσμου και λεμόνι.