Το δημοφιλές ρεστοράν ψαριού του Απόστολου Ρήγα ξεδιπλώνει τη δράση του σε μια πολύ κομψή σάλα με υπαινικτικές πινελιές θάλασσας στη διακόσμηση και μητροπολιτική ατμόσφαιρα. Οι σεφ Ελένη Ρήγα και Πελαγία Σαββαΐδου αντλούν έμπνευση από το κλασικό ελληνικό συνταγολόγιο και προτείνουν πιάτα που συνδυάζουν το μοντέρνο και το παραδοσιακό στοιχείο, αξιοποιώντας την υψηλού επιπέδου πρώτη ύλη που μπαίνει στο μαγαζί. Ενδιαφέρουσα συλλογή από φρέσκα στρείδια, πολύ καλό σέρβις και ενημερωμένη λίστα κρασιών.