Σε ένα κομψό ξύλινο ντεκ με ανοιχτό μπαρ εκεί που σκάει το κύμα, ο φιλόξενος χώρος της «Μαραθιάς» αποπνέει μια classy θερινή οικειότητα. Εποχικότητα, τοπικότητα και homemade παρασκευές στην κουζίνα του βραβευμένου Μιχάλη Μάρθα, που ενώνει τη νοστιμιά με τις σύγχρονες τάσεις, ενώ ο patron Μαρίνος Σουράνης έχει εξελίξει την τεχνική των ψαριών ξηρής ωρίμανσης με highlight αλλαντικά όπως το παστράμι και ο παστουρμάς τόνου. Στην υποδοχή, ο Ευριπίδης Αποστολίδης προτείνει το σωστό pairing από μια πολύ καλή λίστα κρασιών και φροντίζει το τραπέζι σας μέχρι το επιδόρπιο.