Ο Μάριος Τσαχπίνης μετέφερε το πολύ δημοφιλές ρεστοράν του σε έναν ιδιαίτερα άνετο και κομψό χώρο με εντυπωσιακές υποδομές πλάι στη θάλασσα της Παροικιάς. Πάντα με έμφαση στο φρέσκο ψάρι, το οποίο θα απολαύσετε ψημένο με μαεστρία, ο σεφ Γιάννης Μαρκουλής συνθέτει ένα μενού με ενδιαφέρουσες θαλασσινές σπεσιαλιτέ που έχουν μοντέρνο ελληνικό χρώμα, όπως το ψητό χταπόδι με χούμους και παριανή ρεβιθάδα και ο εξαιρετικός τόνος χουνκιάρ μπεγιεντί.