Η εντελώς off Broadway γαστροταβέρνα του Σοφοκλή Γιατζόγλου στον Πολύγυρο αξίζει την παράκαμψη για να χαρείς την εμπειρία. Ο Σοφοκλής έχει διαμορφώσει μέσα στα χρόνια μαζί με τους σεφ του ένα στιλ κουζίνας που συνδυάζει ευρηματικότητα και νοστιμιά. Το ανήσυχο πνεύμα και τη διάθεση για αναζήτηση και πειραματισμό επιβεβαιώνουν οι ασυνήθιστες σπεσιαλιτέ του μακροσκελούς καταλόγου, όπως το κοκορετσάκι με χειροποίητο αριάνι και κρέμα σκόρδου, το χοιρινό σε φύλλο συκιάς με πουρέ κρεμμυδιού και σάλτσα φασκόμηλου και η καρδιά μοσχαριού με μαγιονέζα μαύρου σκόρδου και παγωτό φιστίκι Αιγίνης.