Ζεστό και φιλόξενο, με μεγάλη σάλα γύρω απ’ το τζάκι, το εστιατόριο βάζει την πινέζα του Ξινού Νερού στον γευστικό χάρτη, ήδη από το 1989, χάρη στη βαθιά αγάπη του αείμνηστου ιδρυτή του, Νίκου Κοντοσώρου, για την τοπική γαστρονομία. Την παρακαταθήκη του συνεχίζει πια η κόρη, Ιλιάνα Κοντοσώρου, που εμπλουτίζει την κάρτα με τις δικές της ιδέες και εμπειρίες, κρατώντας ατόφιες τις βάσεις της μακεδονικής κουζίνας. Τα χοιρινά μάγουλα με ρεβίθια, το στιφάδο μοσχαρίσιας ουράς και τα κεφτεδάκια σουτ μακάλο διατηρούν τη θέση τους στα γευστικά φαβορί.