Το εστιατόριο της οικογένειας Πασπάλη μετρά πάνω από μισόν αιώνα γευστικής ιστορίας και βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Μακεδονίας. Ανασύνθεση της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας με πιάτα σύγχρονα, νόστιμα και κατανοητά, συν ένα σπέσιαλ κελάρι με αμέτρητες ετικέτες κυρίως από την ευρύτερη περιοχή του Αμύνταιου. Must taste το κρασάτο αγριογούρουνο, η λαχταριστή γιουβετσάδα με κοκκινιστή μοσχαρίσια ουρά και οι εκλεκτές κοπές από κορυφαία μοσχάρια ελληνικής και βιολογικής εκτροφής.