Οι αδελφοί Χατζημανωλάκη μαγειρεύουν αυθεντικά κρητικά πιάτα με τοπικές πρώτες ύλες, συχνά από το μποστάνι τους, χωρίς να λείπουν και πολλές χειροποίητες παρασκευές (ξινόχοντρος, απάκι, τυριά, καπνιστά). Στο εστιατόριό τους στον Άνω Σταλό Χανίων με τη μεγάλη βεράντα και την καταπράσινη θέα, συρρέουν Έλληνες και ξένοι για να απολαύσουν, ανάμεσα σε άλλα, κουνέλι σχάρας, τσιγαριαστό αρνί, κόκορα με μπάμιες, ανθούς γεμιστούς, καλιτσούνια, δικό τους απάκι και λουκάνικο.