Τα αδέρφια Μιχάλης και Δημήτρης Μαυρίκος συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση σε ένα από τα πιο εμβληματικά γευστικά τοπόσημα, όχι μόνο της Ρόδου, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, που βρίσκεται σε δράση από το 1933. Στην είσοδο της Λίνδου και στη βοτσαλωτή αυλή με τη λυτρωτική σκιά, θα γευθείτε μια κουζίνα που πατά στιβαρά στην παράδοση, αλλά δεν διστάζει να προχωρήσει μερικά βήματα παραπέρα. Θαυμάσιες ψαρομακαρονάδες και βουτυρένια κοιλιά τόνου στη σχάρα είναι από τα πιάτα που δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα.