Στιλάτη σάλα στα λευκά και τραπέζια κάτω από πέργκολα, σε μικρή απόσταση από την παραλία του Γαλησσά. Ο chef-patron Κώστας Μπουγιούρης αναδεικνύει τις γεύσεις με άριστη πρώτη ύλη και ευρηματικούς συνδυασμούς, ισορροπώντας την παράδοση με τη σύγχρονη ματιά και βάζοντας στο παιχνίδι θαλασσινά ημέρας από το νησί, κρεατικά και λαχανικά από Κυκλαδίτες παραγωγούς. Κακαβιά από ψάρια ημέρας, χουνκιάρ μπεγιεντί ψαριού, αρνάκι φρικασέ με χόρτα, τοπικά τυριά ωρίμανσης και μια επιμελημένη λίστα κρασιών με έμφαση στον συριανό και τον κυκλαδίτικο αμπελώνα.