Η πανέμορφη αυλή με τις τοξωτές καμάρες, τη λιμνούλα και τους φοίνικες, η εξαιρετική art de la table και ο χαμηλός φωτισμός υποβάλλουν τον επισκέπτη σε μια εξωτική σαγήνη γεμάτη μυστήριο. Σε αυτό τον εξαιρετικό χώρο με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, ο Έκτορας Μποτρίνι δημιουργεί μια εντυπωσιακή σύγχρονη ελληνική κουζίνα, με πιάτα πρωτότυπα, αρμονικά, φινετσάτα, διαφορετικά, με τεχνικές αιχμής. Από τα καλύτερά, ο μαριναρισμένος σκάρος με σύκο, φράουλα και μάραθο και το πιτσούνι με κολοκύθα και κεράσι. Νέος chef de cuisine για το 2024, ο Θωμάς Μπόσμος.